HEJ!

Idag så stanna jag hemma från skolan, för när jag vakna så hade mitt högra öga svulet och så hade jag fått ögonflus inte skönt. Så idag har jag bakat Cupcakes , övat på läxorna och lite mer , men nu har desperate housewives börjat så hejdååå!

Tusen bitar

Hej!
Idag vakna jag åtta tror jag ?
Jag tog på mig mina ridklädder och sen kom Matilda och hämta mig , jag red Chasmin och vi hoppa och det gick JÄTTE bra!!
Hon vägra inte nån gång.
Efter vi hade ridit så åkte vi upp på stan för att möta mamma och Ida som hade ''prova på" på våghustorget , och det betyder att man får prova rida och det är gratis , Efter vi hade varit där ett par timmar så åkte vi till folkatorp och tog ur hästarna från transporten,
Mamma skulle också ha lektion så jag fick rida med , vi var fyra som red och vi böt hästar då och då så på det ridpaset så red jag : Mysla , Gosi , Glodis . Dom var jätte duktiga .
Så det har varit en hästdag kan man säga .
Imorgon så hämtar jag och mamma Matilda och Stella vid 9 och sen åker till Folkatorp och rider ut och då ska jag ha Vattar , om ni undrar så är Mysla, Vattar, Glodis , Gosi islandshästar .
Efter vi har varit där ute så ska jag bara hem och byta om och sen åka till träningen,
Men ni kommer få se bilder på hästarna och nät vi rider imorgon ,
God natt ,
Den här bebisen brukar jag rida:


Stallet

Hej!! Sitter nu och kollar på några kompisars ridning , idag när jag kom hem så byte jag om och sen åkte jag till stallet .
Imorgon så ska Mira( lillasyster) rida och då ska jag som vanligt följa med och leda henne och prata lite med Monica , en sak som ni kanske inte vet är att min mamma jobbar som ridlärare där och så rider jag där ibland :)

Jo Tiger min sköthäst han fick en till skötare men hon ville inte vara på han så hon böt så jag är ensam skötare på han ;)
Men nu ska jag fortsätta kolla på dom.
Inte världens bästa bild men men :)


Tre ord , en mening

Hej!

Är inte på humör, hade skrivt ett långt inlägg men råka så klart ta bort allt ....
Kommer inte hinna med att blogg så mycke i morgon , ska plugga till so provet till fredag och så ska vi ha ett matte prov nästa vecka.


Det här är kanske sista gången du är bara min

Tiger min fina sköthäst! Jag hoppas att du förstår hur mycket du betyder för mig! Idag är det kanske sista gången jag kalla dig bara min! Jag kan inte ens tänka på att du kan få en ny skötare , att hon/han ska ta hand om dig som sin egna häst.Det var ju meningen att du skulle vara min! Du är den som jag säger saker som ingen vet.
Du och jag hade flera äventyr framför oss. Jag hoppas verkligen för vårans skull att det inte kommer en till skötare..Men såklart om du får en så ska jag vara trevlig.
Du är som en drömhäst för mig, en vacker fux som är lung och älskar sällskap
Du ska bara veta en sak vad än som händer så kan ingen sklija oss ifrån varandra!
Älskar dig gubben!!

Tårar Betyder Inte Att Du Är Svag, Utan Att Du Har Varit Stark Förlänge

Heeej! Ojoj det är redan måndag, min dag i dag har iallafall varit bra :) Iskolan var det sista gången det var tyska och nästa måndag har vi spanska. Efter skolan så var jag med Matilda. Imorgon efter skolan så åker jag hem och byter om och sen tar jag bussen till stallet och tar han om Tiger. Det har ju kommit nya skötare så måste kolla om nån blev skötare på Tiger, hoppas verkligen att det inte blev nån på han...

Stan

Hej!!
Är nu på stan Med Agnes och väntar på Emma B och Emma J , efter vi hea varit på stan så ska vi åka skridskor :)

 

 


Hej

Uppgraderingen ligger inte på topp just nu men ska såklart fixa det!
Ligger just nu i sängen och ska snart försöka sova. Mår inte så jätte bra just nu har ont i magen och huvudet.
Men godnatt så länge!


20:30

Hej på er!
Det här blir ett kort inlägg men men,
Idag i skolan så var det väll sådär lägger inte upp i bloggen varför den var det. Efter skolan så cykla jag till vårdcentralen och efter det så var jag med Matilda och vi prata om allt möligt, efter ca 1 timme så mötte vi upp Johan och Emil och körde lite fotboll och hade kul.
Sen när klockan var ungefär 5 så cykla jag hem och satt och plugga lite. Och nu sitter jag och skriver med trevligt folk. Snart ska jag stänga av datorn och kolla på desperate housewives.

Hej

Hej
Ligger i sängen och läser Elsas mode . Blev inget inlägg förut men det var för jag inte hann .

Men iallafall idag var det skola vi har fått bytt klassrum och fått en ny lärare. Så idag var skolan bra.


Efter skolan så åkte jag, Agnes och Matilda hem till mig. Jag och Matilda har nu bestämt att vi ska ha godis stop , Vi får väll se hur det går.

Och idag fick jag ju våran skolkatalog och man ser ju inte så fin ut men men...

Lite bilder från dagen


:D

Hej! Just nu så städar jag rummet och kollar på gamla avsnitt från Ponny akuten, men har snart städat klart. Efter det så ska jag väll duscha. Sista dagen på höstlovet också, allting har gått så fort. Men ändå på lovet har jag varit i stallet, städat umgås med vänner och fått en iPohne 4 vitt , så jag är ganska nöjd med mitt lov. Och i morgon börjar jag 10:00 så kommer ett inlägg då :),

Kör igång nu då!

Kör igång med bloggingen nu då men på blogg.se istället för devote. Lite kort fakta om mig då, Jo jag heter Saga och har två katter och en sköthäst som heter Tiger. Jag går på en skola där jag går dansprofil. På fritiden är jag med mina vänner, rider på ÖFK, dansar disco och tar hand om min sköthäst och mycket mer. Om ni undrar nått så får ni väll komentera. Kram Saga ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0